◊ Home  ◊ Therapie  ◊ Therapeut  ◊ Contact  ◊ Inspiratie  ◊ Cliëntervaringen 

◊ Individuele therapie  ◊ Familieopstelling  ◊ Trainingen Individuele therapie

Tijdens dit traject staat jouw persoonlijke groeiwens voorop. Alles wat jou ervan weerhoudt om ten volle van jezelf en je leven te genieten is welkom.

Wanneer uiteenlopende vormen van angst, woede en verdriet je belemmeren in je leven is dit een heel geschikt traject. Misschien heb je last van depressie of burn-out, ben je overprikkeld door hoogsensitiviteit, of zit je om een andere reden niet lekker in je vel. Maar ook wanneer je gewoon wilt werken aan je innerlijke groei is dit een mooi pad om te volgen. Je bent welkom met datgene waar jij in vastloopt.

Je krijgt inzicht in de kern van waar jouw gevoelens en gedrag vandaan komen. Je leert met compassie naar jezelf en dat wat er in jou leeft te kijken. Samen bewegen we naar groei op het gebied waar jij het nodig hebt, waardoor je je gelukkiger en meer in evenwicht gaat voelen.

Je gaat je opnieuw met je lichaam verbinden. Door waar te nemen in je lichaam en de tekenen van je lichaam te volgen krijg je er meer bewustzijn op. Je beweegt uit je oude patronen naar meer ontspanning. Meer over de therapie lees je hier.

Het tarief is  75,- voor een sessie van 60 tot 75 minuten. Voorafgaand aan het traject is er een kennismaking/intake van 45 tot 60 minuten. Het tarief hiervoor is  45,-. Er is een vergoeding mogelijk vanuit je aanvullende verzekering. Kijk hier hoe dat bij jouw verzekering zit."Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen." - Roger Ascham