◊ Home  ◊ Visie  ◊ Therapeut  ◊ Contact & tarieven  ◊ Inspiratie  ◊ Cliëntervaringen 

◊ Therapie  ◊ Healing  ◊ Familieopstelling  ◊ Leef je liefde Healing

Healing is een ontspannende manier om te groeien. Zittend en/of liggend behandel ik je lichaam, je aura en/of je chakra´s. Er zijn veel verschillende healing methoden. Ik werk met AuraTouch, Reiki en Soul Body Fusion®. Healing maakt dat je op een intense, maar toch zachte subtiele manier geheeld wordt.

Alle healingmethoden die ik aanbied zijn geschikt voor mensen die mentale, emotionele of lichamelijke klachten ervaren of spirituele groei zoeken. Het is minder confronterend dan therapie, doordat je het meer over je heen kunt laten komen. Juist als je op een ontspannen eenvoudige manier wilt groeien dan geeft healing een mooie ingang.

Meer over mijn visie op innerlijke groei en healing vind je hier.

Aurahealing

AuraTouch is een verzameling van verschillende healing technieken:
-Schoonmaken van het auraveld;
-Herstel van de werking van de chakra´s;
-Het maken van auratekeningen en het uitleggen van de betekenis van de kleuren in je auraveld.

Deze technieken werken in op het subtiele lichaam. Dit zijn de energievelden en energiebanen in en om je lichaam. Het auraveld is een elektromagnetisch veld dat ieder mens om zich heen heeft. Als iemand bijvoorbeeld te dichtbij staat, dan voel je dit door je auraveld.

Chakra´s zijn een soort energiekokers die de energiebalans in je lichaam regelen. Chakra´s zijn verbonden met klieren in je lichaam. Geblokkeerde energie maakt dat je chakra´s uit de vorm kunnen raken of dat de doorstroming minder wordt. Door dit te herstellen kun je inwerken op de gezondheid van je lichaam.

AuraTouch is een pure en intuïtieve manier van werken. Ik maak contact met je energiesysteem en check in het moment wat er nodig is om te herstellen. Bij AuraTouch is bijna geen huid op huid contact nodig. Voor mensen die moeite met aanraking hebben is dit dus ook een prettig pad om te nemen.

Ik heb het eerste jaar van de tweejarige opleiding AuraTouch voltooid. Dat wil zeggen dat ik bovenstaande technieken beheers. In het komende jaar komen er nog sjamanistische en andere verdiepende healingmethoden bij.

Reiki

Reiki betekent universele levensenergie. Reiki is een behandelmethode waarbij ik via mijn handen de ´ki´ of levensenergie je lichaam laat binnenstromen. Ik stuur hier niet zelf, maar laat de energie zijn werk doen. Reiki doet wat nodig is. De liefdevolle energiestroom gaat je lichaam in en organiseert, weekt los, verzacht, etc. Hierdoor komt er een proces op gang waarbij geblokkeerde energie vrijer wordt en je dichter bij je eigen natuur komt.

Ik ben ingewijd in de eerste en de tweede graad van de ´Usui Shiki Ryoho´ Reiki. Dit is de Reikimethode die vanaf de Japanse grondlegger: ´Mikao Usui Sensei´, wordt doorgegeven. De wereldwijde omvang van dit netwerk geeft een stevige fundatie aan de leden, waardoor de energiestroom effectiever wordt.

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion® laat je ziel één worden met je lichaam. Het is een proces dat zich kenmerkt door zijn eenvoud. Ik leg mijn vingers op jouw vingers en spreek de intentie uit dat jouw ziel één wordt met jouw lichaam. De intentie creëert een veld dat er voor zorgt dat precies dat gebeurt.

Je kunt je lichaam zien als een fles die gevuld kan zijn met ziel. Emotionele of mentale blokkades zorgen ervoor dat de ziel niet volledig in het lichaam is. De fles is dan voor een deel gevuld met droesem. Soul Body Fusion® zorgt ervoor dat de fles met nog meer ziel gevuld wordt, waardoor de droesem uit de fles verdwijnt. Zo is er dus meer ruimte voor je ziel in je lichaam. Als je ziel je lichaam meer inneemt dan ben je beter geaard en kun je meer aanwezig zijn in het moment. Je wordt sensitiever, maar kunt hier ook beter mee omgaan.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door een Amerikaanse healer genaamd Jonette Crowley."Als de liefde wenkt, volg haar." - Goethe